Kontakt

Hårdänge Eriksson

Kunskap & kompetens

För dig som är försäkringsdistributör

Vi finns här för dig!


Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Det kan röra frågor om vilken kurs som är mest lämplig för dig, att du har synpunkter på kursinnehållet eller vill fråga något som vi inte förklarat på ett bra sätt. 


Det bästa sättet att nå oss är att skriva ett meddelande eftersom det finns risk att vi inte har tillfälle att svara om du ringer. Vi brukar vara snabba på att svara, men ber om förståelse för om det under vissa tider kan vara många som försöker nå oss och att det då kan ta längre tid att återkomma. Maila i första hand till info@hardange-eriksson.se


KONTAKTA OSS

Det snabbaste sättet att kontakta oss är via kontaktformuläret här nedanför.

Om du vill prata med oss direkt, kan du istället använda dessa kontaktdetaljer.

Börja dock med att läsa informationen som du finner under rubriken vanliga frågor längre ned.


info@hardange-eriksson.se


Mattias Sommar: 072 - 54 222 04

 
 
 
 
 
 
Livförsäkring - Utbildning för årslicens
Livförsäkring - Utbildning för kunskapsuppdatering (KU)
Skadeförsäkring - Utbildning för årslicens
Skadeförsäkring - Utbildning för kunskapsuppdatering (KU)
Populärt! - Frågepaketet (instuderingsfrågor)
Populärt! - Testpaketet (diagnostiska tester)
 
Bara jag själv
Jag själv och andra (ange samtliga deltagare nedan)
Bara andra än jag själv (ange samtliga deltagare nedan)
 
 
 
 
 

Har du några frågor eller vill veta mer?


Ange dina önskemål så ser vi till att hjälpa dig så snart som möjligt.


Om du beställer för fler personer samtidigt, ange vilken utbildning som hör till respektive person. 


De flesta tycker frågepaketet och testpaketetet har varit bra för inlärningen ska bli roligare och enklare. Allt du behöver finns dock i utbildningspaketet, men vi rekommenderar även tilläggspaketen för vi tror du kommer att uppskatta dem.


Se till att alla du köper utbildning för vid samma tillfälle har samma behov. Om de olika personerna har olika behov, skicka in ett formulär för varje grupp som har liknande behov.


Samtliga priser anges exkl. moms.


Hör gärna av dig om du har några frågor! Maila till info@hardange-eriksson.se


Notera att formuläret är insänt när du får ett kort bekräftelsemeddelande till vänster om knappen längst ned i den röda rutan. Om bekräftelsen inte kommer, kan det bero på att du glömt fylla i någon ruta. Alla rutor med en * i rubriken är obligatoriska.

Vanliga frågor

01. Hur vet jag om jag kommer att gilla kursen?


Det enklaste är att testa ett avsnitt. Det gör det genom att klicka här


Avsnittet du testar innehåller ett kort videoklipp, tillhörande presentationsmaterial och ett antal övningsfrågor. Du kommer också att kunna pröva på en frågesportstävling som anknyter till kunskapskraven för detta avsnitt. I grundpaketet ingår video- och presentationsmaterialet medan övningsfrågorna ingår i ett tilläggspaket.


När du testat klart och bestämt du, är det enklaste att du återkommer till oss för att köpa den kurs du är intresserad av. Du kan skicka oss ett email på info@hardange-eriksson.se med dina kontaktdetaljer och den kurs du vill köpa så återkommer vi inom kort.


02. Om jag har påbörjat kursen, kan jag ångra köpet?


Om du har köpt kursen och inte påbörjat den, får du hela köpesumman tillbaka om du meddelar oss inom 14 dagar efter ditt köp. Om det gått längre tid än så, eller om du påbörjat kursen, gör vi inga återbetalningar.


Testa gärna kursavsnittet som du har tillgång till enligt fråga 1 ovan så vet du vad du kan förvänta dig och slipper ligga ut med pengarna om du inte skulle bli nöjd.


03. Hur länge kan jag komma åt kursmaterialet?


Från det att du registrerar ditt deltagande första gången, har du tre månader på dig att slutföra kursen.

Om du skulle behöva det, kan du kontakta oss så får du använda kursen längre tid.


04. Hur betalar jag?


Om du anger fakturadetaljer så kommer vi att skicka en faktura till dig för betalning via bankgiro. Fakturan har 14 dagars betalfrist.


05. Hur snart kan jag påbörja kursen efter att jag köpt den?


Vår ambition är att du ska kunna påbörja den via den länk vi skickar dig direkt.


Kom ihåg att att om du köpt kursen och påbörjat den är du tvungen att betala den faktura vi sänder dig. Om du inte vill bli bunden av köpet ska du inte registrera dig med hjälp av länken vi skickar dig och du ska då heller inte påbörja kursen.


06. Inkluderar priserna moms?


Nej, moms tillkommer på samtliga priser.


07. Hur fungerar webinarierna?


Du har möjlighet att delta i webinarier i utvalda ämnen som vi vet kan vara svåra att lära sig på egen hand. Ett webinarium är typiskt sett 1-2 timmar långt. 


Det bästa är om du först gjort ett försök att läsa in ämnet med hjälp av det material som finns i kursen. Då kommer du att få ut mer av webinariet. Det är också ett krav att du ställer minst en fråga innan webinariet som du vill ska tas upp på webinariet. Dels kommer du att få ut mer av webinariet eftersom det blir mer värdefullt att få din fråga besvarad, dels är det ett sätt att få dig att läsa in dig på ämnet i förväg för att du ska kunna ställa en bra fråga.


Du deltar i webinarierna genom din dator, smartphone eller ipad. Det mesta duger, så länge det finns tillgång till en internetuppkoppling. För att det ska bli tillräckligt bra kvalitet på bild och ljud, bör du ha tillgång till minst 2 Mbps även om det oftast räcker med hälften. Det går ofta bra att delta via en uppkopplad telefon med 3G eller 4G, men tänk på att du riskerar att förbruka en del av din surfpott. Därför är det bättre om du har tillgång till wifi eller en fast uppkoppling.


För att delta i webinarierna, behöver du köpa särskilda biljetter för det. Ett webinarium kostar 500 kr exkl moms, men om du köper tre biljetter vid samma tillfälle får du 25% rabatt.


08. Är jag bunden till min dator under kursen?


Det kan finnas fördelar att sitta vid en dator som har tillgång till fast uppkoppling eftersom det ger bättre kvalitet på videoklippen. Det fungerar däremot lika bra på en smartphone om du tycker det är bättre, exempelvis om du har en stund över vid något tillfälle. Kom dock ihåg att videoklippen kan äta upp en stor del av din surfpott, så det är bättre om du är har tillgång till ett wifi istället.


Om du vill kan du också ladda ned det skriftliga materialet och skriva ut det. På det sättet kan du ta med det dit du vill. Kanske lockar den sköna läsfåtöljen mer än skrivbordet?


Om du växlar mellan dator och mobil, kommer utbildningssystemet att komma ihåg vilka delar du färdigställt.


09. Vilka personuppgifter sparar ni om mig?


Ganska få personuppgifter, faktiskt. 


När du registrerat dig i lärplattformen, lagras och behandlas ditt namn, dina kontaktdetaljer och din kursplan. Om du skriver övnings- eller testfrågor hanterar vi även resultaten av dessa. Uppgifterna behövs för att vi ska kunna administrera kursen och fakturera för den. När kursåret är slut, kommer vi att radera alla tidigare resultat från lärplattformen inom sex månader och föra över de uppgifter som behövs för bokföringen till ett ekonomisystem. 


Vi gör också marknadsföringsutskick till de som kan ha intresse av att gå kursen. Personuppgifterna omfattar i det fallet namn och kontaktdetaljer, såsom emailadress samt vilka kurser du eventuellt har gått hos oss tidigare. Vi hanterar dessa personuppgifter efter en avvägning att det finns ett berättigat intresse såtillvida att vi gärna vill sälja kurser till dig, och att du troligen vill ha reda på det det eftersom det ofta är ett krav att gå kurserna för att kunna behålla en eventuell licens.


I ekonomisystemet och, för det fall du använt webshoppen för att köpa kurser, finns också personuppgifter som är relaterade till betalinformation, främst namn, kontaktdetaljer, kontonummer och kreditkortsnummer. Där lagras de under sju år till, tills dess vi inte längre har krav på oss att kunna redovisa underlaget för bokföringen. 


All information som vi lagrar eller bearbetar är väl skyddad. Vi använder IT-system som säkerställer att informationen stannar inom EU (den mesta informationen bearbetas i AWSs datacenter på Irland) och all elektronisk kommunikation är krypterad.


Om du hör av dig till oss på info@hardange-eriksson.se med frågor ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig med mer information om dina personuppgifter. Du kan också begära att vi ska radera dina personuppgifter. Det innebär framförallt att vi tar bort dina kontaktdetaljer och slutar skicka marknadsföringsmaterial. Däremot är vi tvungna att behålla vissa personuppgifter enligt bokföringslagen.


10. Kan vi få rabatt om vi är många som köper kurser tillsammans vid samma tillfälle?


Javisst får ni rabatt om ni är många som köper samtidigt! Kontakta oss för mer information.


11. Vilka betalningsvillkor gäller?


Fakturan har 14 dagars betalningstid. Om du inte betalar fakturan i tid kommer vi att påminna dig. Vi tar ut en påminnelseavgift om 150 kronor och en dröjsmålsränta på 12%.


12. Finns det andra sätt att ta kursen än att använda lärplattformen?


Vi erbjuder kursen via lärplattformen. Det skulle bli för höga kostnader för kursdeltagarna att erbjuda den på annat sätt. Om du vill ha någon annan form av undervisning kan du kontakta oss. Om det är möjligt att samla tillräckligt många deltagare, kan det finnas möjlighet att erbjuda andra typer av kursutformning.


13. Erbjuder ni behörighetsutbildningar?


Ja. En behörighetsutbildning anpassas så den är lämplig för den verksamhet som bedrivs. Det enklaste, och billigaste, är om det är möjligt att utgå från en befintlig utbildning som erbjuds till fler, men att göra vissa inskränkningar i den. Det är också möjligt att exempelvis lägga till mer utbildningsmaterial som är specifikt för just din organisation. Vi hjälper gärna till, men det blir billigare om du gör en del av arbetet själv.


14. Erbjuder ni behörighetstester?


Ja. Utbildningarna vi erbjuder är anpassade för att ge goda förutsättningar att klara Insuresecs tester. För vissa organisationer som själva definierat vad som är lämpligt i just den verksamheten och som inte har behov av ett licens- eller certifieringstest från Insuresec, kan det vara ett alternativ att använda ett behörighetstest som vi utformar. Vi rekommenderar att vi först tillhandahåller en utbildning för det som ska testas, men det är fullt möjligt att bara använda ett fristående behörighetstest.


15. Erbjuder ni utbildning på engelska?


Ja, efter särskild överenskommelse. Utbildningarna vi tagit fram är på svenska men begränsade avsnitt kan ges på engelska i lärarledda pass. Detta blir dock till en högre kostnad än de normala, svenska utbildningarna kostar. Kontakta oss för en vidare diskussion om detta är intressant.


Hårdänge Eriksson AB

Box 511

101 30 Stockholm

Organisationsnummer 559195 - 5116

Bankgiro 5345 - 6208